Arama

8 Ekim 2012 Pazartesi

2013 Bellona halı modelleri

Mobilya sektöründe uzun yıllara dayanan deneyim ve bilgi birikimini sunarak, sektördeki boşlukları doldurmak amacıyla 1997 senesinde faaliyetlerini başlatan Bellona, kendi tasarımlarını kendi tesislerinde son teknolojiyi kullanarak üretmektedir. Bellona Kayseri Organize Endüstri Bölgesi’ nde yaptığı tesis yatırımları ıle ülkemizin önde gelen üretim tesislerinden birini oluşturmuş, üretim tesislerinin ıleri teknolojinin bütün ımkanlarını kullanarak oluşturmuştur.
faaliyete geçtiği ılk seneden ıtibaren hususi tasarım ve kalitede ki ürünlerin, alıcı memnuniyeti merkezli pazarlama stratejileri ıle tüketiciye sunulmasının sonucu olarak sektörde ehemmiyetli 1 yer edinmiştir. Ekonomi Bellona ürünleri mobilya ve destekleyici ürünler konusunda ülkemiz tüketicilerinin beğenisini kazanmış, buna bağlı olarak daha yeni ve daha çağdaş tasarımların geliştirilme sürecini başlatmıştır.
Her biri tüketicilerin beklentilerinin ötesini hedef alan, insan sağlığını önemseyen özel tasarım örnekleri olan Bellona sehpa modelleri ürünleri, uzman geliştirici kadrosunun dünya standartlarına yön veren tasarım çalışmalarının sonucu ortaya çıkmıştır.
Mobilya alanına hitap eden çok geniş bir ürün yelpazesinin tasarım ve üretimini kendi tesislerinde yapan firma, kısa sürede uluslararası alanda hizmet vermeye başlamış, ülkemiz haricinde de birçok ülkeye ürün ihracatı yapmaya başlamıştır. Tüketicinin her türlü ihtiyacının belirlenerek tasarımlarına yansıtılması sonucu oluşan işlevselliğiyle Bellona halı modelleri, çağımızın gereklerine uygun olarak hazırlanmıştır. Bellona portmanto modelleri her zevke ve dekorasyon çeşidine uygun olarak, modern ve klasik çizgilerin bir araya getirilmesi ve kullanışlılığı ön planda tutarak oluşturulmuş özel tasarım örnekleridir.
Bellona sehpa modelleri
Bellona halı modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder